RSS

RSS (Really Simple Sindication) és un sistema de sindicació web que li permet rebre el contingut publicat en aquesta pàgina sense necessitat de trobar-se dins d’ella. Ja sigui utilitzant el seu navegador habitual o programes desenvolupats per tal activitat, podrà assabentar-se cada vegada que la web actualitza alguns dels seus continguts.

Els programes específics creats per utilitzar amb RSS es coneixem com lectors de feeds i funcionen de manera molt senzilla. Aquests programes consulten cada cert temps les adreces on s’ubiquen els arxius RSS per comprovar si existeixen actualitzacions disponibles. En cas de tenir-les, el sistema descarrega la nova informació per a que d’aquesta manera no sigui necessari visitar la web. Alguns lectors emprats majoritàriament:

  • Google Reader
  • Logotip de newsgator
  • Logotip de bloglines
  • Logotip de netvibes

La nostra web contempla actualment un arxiu RSS complet i un específica per cada categoria. D’aquesta manera deixem a la seva elecció si vol mantenir-se informat de qualsevol novetat relativa a la pàgina o sols a les de una secció específica.


emeproducciones.com